Fine Gusto

Fine Gusto

Már a Fine Gusto Nature márkanévből egyértelmű, hogy célunk a minőségi, természetes, friss és tápanyagban gazdag élelmiszerek gyártása és csomagolása hozzáadott tartósítószerek és színezékek nélkül. Mindezt a szénlábnyom minimalizálásával és tekintettel az élelmiszer feldolgozáshoz való ökológiai hozzáállással.

A kézi gyártás kombinálva a legmodernebb technológiákkal és a ökológiai hozzáállással a feldolgozáshoz megkülönböztetik a termékeit a többi nagy termelő kommersz termékétől.

  • Hozzáadott tartósítószer és színezék nélkül
  • Glutamát mentes
  • Nem tartalmaz glutént

A Fine Gusto nem csak szárított hús, hanem az élelmiszerek teljesen új világa.

FINE GUSTO szárított hús

Farmról származó hús

masoplus

A szárításhoz kizárólag csak válogatott sovány felső marhahúst vagy pulykamelleket használunk fel.

solplus

Hús és só, ezek az egyetlen összetevői az első osztályú íznek. A só a konzerváláshoz szükséges, és nem használunk belőle többet, mint 2 %.

Szárított hús

platkyplus

A hús 4 mm vastagságra van vágva és több órán át szárad.

Kész termékek

hotovo

Marhahús szeletek

Lágyan sózott 4 mm vastagra vágott szeletek, a több órán át tartó szárításnak köszönhetően megmarad az igazi hús íze. A kiszárított szeleteket ezután kézzel olyan méretre vágják, amelyek éppen a vevőknek megfelelnek, mindez visszazárható csomagolásban.

Objednať

Pulykamell

Lágyan sózott 4 mm vastagra vágott szeletek, a több órán át tartó szárításnak köszönhetően megmarad az igazi hús íze. A kiszárított szeleteket ezután kézzel olyan méretre vágják, amelyek éppen a vevőknek megfelelnek, mindez visszazárható csomagolásban.

Objednať