Hafner

A Hafner család kóser borai kóser minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a szőlő szüretelésénél, préselésénél, készítésénél és palackozásánál jelen legyen egy felelős szakember a rabinátusból, aki folyamatosan felügyeli, hogy a bor a háláchá szigorú szabályai alapján készüljön. Minden kóser bor palackot ellátnak a bécsi Y. Schwartz rabbi kósersági pecsétjével.

Hafner kóser bor, Welsch Riesling BIO 2013

Minőségi fehér bor, amely olyan dombokon termesztett válogatott szőlőfürtökből készült, amelyeket egy évben 300 napot süti a nap. Ezért ezek a borok nagyon gyümölcsösek, viszont komplexek és testesek. Kiválóak halakhoz és tenger gyümölcseihez.

Palack tartalma: 0,75l
Belső szám:
Csomagolás: 6 db

Objednať

Hafner kóser bor Chardonnay NZ BIO 2012

Selymes fehér bor, amely ideális körülmények között a Fertő-tó partjai környékén termett szőlőből készült. A kézileg gyártott Chardonnay bor egy egyedi bor a fehérborok között, melyek fő tulajdonsága a selymesség, gazdagság és telt íz. Kitűnő társ egy mediterrán vacsorához.

Palack tartalma: 0,75l
Belső szám:
Csomagolás: 6 db

Objednať

Hafner kóser bor Blaufränkisch BIO 2012

Karakteres vörösbor Frankovka szőlőből készül, amelynek karakteres telt íze van, viszont egyaránt lágyan gyümölcsös áfonyás eszenciával.
Ez a bor ideális bármilyen hús, tészta és steak mellé.

Palack tartalma: 0,75l
Belső szám:
Csomagolás: 6 db

Objednať

Hafner kóser bor Batshewa Kiddush, vegan

Ez a Kiddush bor a Fertő-tó környéki napos dombokon ideális körülmények között termett szőlőkből készült. A szőlőtermesztéshez ideális klíma és a több éves borkészítési tradíció biztosítják a magas minőséget és a bor kitűnő ízét.
Ezért ezek a borok nagyon gyümölcsösek, viszont komplexek és testesek.

Palack tartalma: 0,75l
Belső szám:
Csomagolás: 6 db

Objednať