Partnereink

VÍNO MATYŠÁK

A 2014 és 2015-ös év borászata. A sikeres Matyšák borászat dinamikus és progresszív fejlődéssel, már több mint két évtizede együttműködik a legkiválóbb szőlőtermesztőkkel, akiknek köszönhetően egyedi minőséget tud biztosítani.

NUTREND

A NUTREND egy cseh élvonalbeli sport és aktív életvitelhez való étrend- és étel kiegészítők gyártója. A társaság 2016-ban a cseh illetve külföldi piacokon való sikeres működésének 23. évfordulóját ünnepli. Jelenleg több mint 40 országba forgalmazza termékeit.

PONTI

A Ponti társaság jelenleg a legnagyobb európai balzsamecet gyártó, amely évente 65 millió üveg ecetet hoz a piacra. Termékeit jelenleg a világ több mint 70 országában forgalmazza.

BOMBA

BOMBA energy drink minden sztenderden kívül esik. Az extravagáns megjelenésével és az üveg és kupak egyedi formájával megragadja a tekinteteket.
Húzza meg a gyűrűt és „Szerezzen örömet az érzékei számára“. Minden üveggel és minden dobozzal.
Minden embernek átlagosan naponta 5-6 alkalommal csökken a teljesítőképessége. Főleg olyan időszakban, amikor stressznek, nagy forgalomnak, ingereknek, fáradságnak és koncentráció csökkenésnek van kitéve, ami negatív hatással lehet az ember teljesítőképességére.
Általánosságban az egyedüli megoldás az elegendő alvás és pihenés lenne, viszont olyan esetben, amikor így nem lehetséges küzdeni a fáradság ellen, olyankor itt a BOMBA.

Chateau Viničky

A Tokaji minőségi borok magas minőséggel rendelkeznek, amelyeknek barnás árnyalatú aranysárga színe van, oxidatív jellegű illata és lágy édes íze. A tokaji minőségi borok lényege abban rejlik, hogy a pépet hozzáadják a musthoz, illetve száraz tokaji bort 136 l mennyiségben. A jellegzetes tokaji karaktert három éves érleléssel érik el, ebből minimálisan két évet tölgyfa hordóban. Az alkohol tartalom minimálisan 9%.

Sunroot

Új modern márka, amely az egészséges életvitelt támogatja. Olyan növények és természetes termékek keresése és válogatása közben, amelyek jótékony hatással vannak az egészségre, magasan kiemelkedik az egyedi tulajdonságokkal rendelkező TOPINAMBUR, amely fokozatosan a tevékenységünk fő termékévé vált.

Kosher víno HAFFNER

A Hafner család kóser borai kóser minősítéssel rendelkeznek. A minőség garanciáját – a Hafner család minden kóser bor palackján a bécsi Y. Schwartz rabbi kósersági minősítése biztosítja.

FILIPPO BERIO

A Filippo Berio olíva olajainak sikere az igazi olasz örökségnek és a megalkuvás nélküli magas minőségnek köszönhető. A legnagyobb olasz családi vállalkozás már 140 éves múltra tekint vissza.

Santovka

A Santovka egy természetes ásványvíz, amely történelmileg a legismertebb ásványvíz Szlovákia területén, és amelynek az első elemzését már az 1838-as évben elvégezték. A múltban többször is kitüntetésben részesült a hazai illetve nemzetközi kiállítások alkalmával.

Fine Gusto

A Fine gusto nature food a Fine Gusto s.r.o. társaság divíziója. A csomagolt élelmiszerek komplett szegmensét biztosítja, amelyek Fine gusto név alatt kerülnek forgalmazásra. A Fine gusto nature food márkanévből egyértelmű, hogy célunk a minőségi, természetes, friss és tápanyagban gazdag élelmiszerek gyártása és csomagolása hozzáadott tartósítószerek és színezékek nélkül. A mi szószerinti manufakturális eljárásaink családi és tradicionális recepteken alapulnak. Ismerje meg, hogy ízlik a minőség.

INWEX

Az INWEX társaság nemcsak az európai, de a külföldi piacokon is a legjelentősebb gyártók közé tartozik. Az általuk gyártott sós pálcikák a legjobb minőségű hazai alapanyagokból készülnek, kémiai tartósítószerek hozzáadása nélkül.